ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Oct 29, 2014

Proiectul „Inclusi in viitor” reflectat in mass-mediaAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În perioada iulie-octombrie 2014, proiectul „INCLUȘI ÎN VIITOR”, POSDRU/117/6.2/G/124057 a fost promovat in mass-media prin comunicate și articole de presă. Promovarea și diseminarea proiectului vizează asigurarea vizibilității și prezentării acestuia la nivelul comunității locale și persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile.
          
Comunicatele și articolele de presa sunt următoarele:
 
Proiectul este implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila în parteneriat cu Asociația „Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăilade și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 - Promovarea incluziunii sociale, Domeniul  major de intervenție 6.2-Imbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii. 
 
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top