ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Nov 7, 2014

Pregatirea practica a participantilor la cursul de lucrator finisor in constructii, seria aII-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

In lunile octombrie și noiembrie 2014, participanții la cursul de calificare pentru ocupația lucrător finisor în construcții,organizat în cadrul proiectului „Inclusi in viitor” au continuat pregătirea teoretică și practică la sediul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” Brăila. 
 
În cadrul cursului, persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități și tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului își însușesc cunoștințe teoretice și practice privind:
  • realizarea tencuielilor și zugravelilor;
  • execuția de vopsitorii simple;
  • realizarea placajelor de faianță;
  • execuția pardoselilor din gresie;

 

Cursul se va finaliza în luna ianuarie 2015, când participanții vor susține examenul de absolvire și vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 

 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top