ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Nov 14, 2014

Pregatirea practica a participantilor la cursul de florar decorator, seria aII-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

In lunile august, septembrie și octombrie 2014, participanții la cursul de calificare pentru ocupația florar decorator au derulat pregătirea teoretică și practică la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila.
 
Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU 117/6.2/G/124057. Proiectul se adresează persoanelor de etnie romă, persoanelor cu dizabilități și tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului.

 

În luna decembrie 2014, participanții vor finaliza cursul, vor susține examenul de absolvire și vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 

 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top