Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Nov 27, 2014

EVENIMENTE PENTRU INFORMAREA ELEVILOR DE LICEU - noiembrie 2014INVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, pentru o buna informare a elevilor de liceu cu privire la activitatile ce ii vizeaza, au fost organizate si derulate, in luna noiembrie 2014, un numar de 3 evenimente in cadrul liceelor brailene din mediul urban si mic urban.

Pe parcursul evenimentelor, elevii au beneficiat de informatii cu privire la educatia non-formala, atelierele non-formale organizate in cadrul proiectului, temele abordate in cadrul acestora, importanta participarii la aceste activitati, beneficiile si competentele cheie pe care le vor putea obtine ca urmare a participarii la atelierele respective precum si rolul competentelor cheie in dezvoltarea personala, in viata sociala, profesionala si nu in ultimul rand personala.

Totodata elevilor li s-au oferit informatii privind modalitatile de inscriere in vederea participarii la atelierele nonformale.

In perioada septembrie-octombrie 2014, au beneficiat de evenimente de informare elevi din liceele: LICEUL TEHNOLOGIC INSURATEI, LICEUL TEORETIC „GEORGE VALSAN” FAUREI, COLEGIUL NAŢIONAL „NICOLAE BĂLCESCU” BRĂILA .

Back to Top