ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Dec 8, 2014

A inceput seria a II-a a cursului de perfectionare pentru asistentii maternali ai DGASPC BrailaAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 5 decembrie 2014, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila a demarat Cursul de perfecționare pentru ocupația Asistent maternal, seria a II-a. Cursul se va derula pe o perioada de 2,5 luni (60 ore pregătire teoretică) și se va desfășura la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila.
 
Grupul țintă vizat este format din asistenți maternali, angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila.
 
La finalul cursului, participantii vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top