ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jan 23, 2015

Persoane dezavantajate calificate în ocupatia lucrator finisor în construcțiiAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

Marti, 20 ianuarie 2015, la sediul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” Braila s-a desfășurat examenul de absolvire a cursului de calificare de nivel I pentru ocupația lucrator finisor in constructii. La acest curs au participat persoane cu dizabilități și tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului. În urma absolvirii cursului participanții primesc diplome recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării Științifice și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.
 
Cursul s-a desfășurat în perioada octombrie 2014-ianuarie 2015 și a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în parteneriat cu Asociația „Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila în cadrul proiectului „INCLUȘI ÎN VIITOR” - POSDRU/117/6.2/G/124057. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 - Promovarea incluziunii sociale, Domeniul  major de intervenție 6.2-Imbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii.
 
   
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top