ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Feb 4, 2014

Managementul proiectuluiAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

Managementul proiectului reprezintă o activitate transversală care se derulează pe toată perioada de implementare a proiectului. Acesta presupune organizarea și coordonarea întregii activități a proiectului, realizarea achizițiilor, monitorizarea, evaluarea și raportarea, implicând desfășurarea procedurilor de ordin financiar-contabil, juridic-administrativ și de management. Managementul proiectului vizează: gestionarea corectă a resurselor, consultarea tuturor actorilor implicați, comunicarea eficientă la nivelul echipei, monitorizarea și raportarea periodică.
 
In cadrul acestei activități, echipa de management și de implementare a proiectului se întălnesc lunar pentru realizarea monitorizării și evaluării proiectului în vederea identificării potențialelor riscuri și găsirea celor mai bune soluții pentru implementarea cu succes a proiectului.
 
Știri și alte informații de la întălnirile echipei de management și ale echipei de implementare găsiți în secțiunea articole proiect.
 
 
„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top