Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Jan 29, 2015

EVENIMENTE PENTRU INFORMAREA ELEVILOR DE LICEU - ianuarie 2015
INVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, pentru o buna informare a elevilor de liceu cu privire la activitatile ce ii vizeaza, au fost organizate si derulate, in luna ianuarie 2015, un numar de 5 evenimente in cadrul liceelor brailene.
Pe parcursul evenimentelor, elevii au beneficiat de informatii cu privire la educatia non-formala, atelierele non-formale organizate in cadrul proiectului, temele abordate in cadrul acestora, importanta participarii la aceste activitati, beneficiile si competentele cheie pe care le vor putea obtine ca urmare a participarii la atelierele respective precum si rolul competentelor cheie in dezvoltarea personala, in viata sociala, profesionala si nu in ultimul rand personala.
Totodata elevilor li s-au oferit informatii privind modalitatile de inscriere in vederea participarii la atelierele nonformale.
In luna ianuarie 2015, au beneficiat de evenimente de informare elevi din liceele: COLEGIUL NATIONAL „ANA ASLAN” BRAILA, COLEGIUL TEHNIC „COSTIN D. NENITESCU” BRAILA, COLEGIUL ECONOMIC „ION GHICA” BRAILA, LICEUL CU PROGRAM SPORTIV BRAILA, COLEGIUL TEHNIC „PANAIT ISTRATI” BRAILA.

 

Back to Top