ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Feb 24, 2015

Continuă pregatirea practică și teoretică a participanților la cursul de florar decorator, seria aIII-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

 
In lunile ianuarie și februarie 2015, participanții la cursul de calificare pentru ocupația florar decorator, seria aIII-a au continuat pregătirea teoretică și practică la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila sub îndrumarea domnilor lectori Picuș Eugenia și Păun Toma.
 
În cadrul activităților derulate, cursanții au primit informații despre: materialul vegetal și tehnicile de condiționare și compoziție folosite în arta florală; conservarea și prelungirea duratei de viață a florilor tăiate; tehnici de conservare și prelucrare a materialului vegetal; clasificarea buchetelor; stiluri și tehnici de realizare a aranjamentelor florale.  
 
Cursul este organizat în cadrul proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU 117/6.2/G/124057 și se adresează persoanelor de etnie romă, persoanelor cu dizabilități și tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului.

În luna aprilie 2015, participanții vor finaliza cursul, vor susține examenul de absolvire și vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 

 

       

 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top