ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Feb 26, 2015

Primii absolvenți ai cursului de facilitator de dezvoltare comunitară au susținut examenul de absolvireAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 17 februarie 2015 s-a finalizat Cursul de perfecționare pentru ocupația facilitator de dezvoltare comunitară. Cursul s-a derulat pe o perioadă de 6 luni (60 ore pregătire teoretică) și s-a desfășurat la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila.
 
Cursul s-a adresat angajaților din administrația publică locală din mediul rural și a fost organizat în cadrul proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU 117/6.2/G/124057.
 
Susținerea examenului de absolvire a avut loc în data de 24 februarie 2015, urmând ca până la finalul proiectului, participanții să primească diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației  și Cercetării Științifice și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top