ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Mar 25, 2015

A demarat cursul de perfecționare pentru ocupația facilitator de dezvoltare comunitară, seria a II-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 25 martie 2015, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila a demarat Cursul de perfecționare pentru ocupația facilitator de dezvoltare comunitara, seria a II-a, curs la care participă persoane din administrația publică locală, din județul Brăila, angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila și ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Brăila. Cursul se va derula pe o perioadă de 2,5 luni (60 ore pregătire teoretică) și se va desfășura la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila.
 
La finalul cursului, participanții vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării Științifice și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top