ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Apr 24, 2015

A demarat cursul de perfecționare pentru ocupația pedagog social, seria a III-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 20 aprilie 2015, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila a demarat Cursul de perfecționare pentru ocupația Pedagog social, seria aIII-a. Cursul se va derula pe o perioada de 2,5 luni (60 ore pregătire teoretică) și se va desfășura la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila. Acesta se adresează pedagogilor sociali, angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila.
 
În prima zi a cursului, participanții au beneficiat de informații cu privire la obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU/117/6.2/G/124057, temele abordate în cadrul cursului de perfecționare, importanța participării la acest curs, beneficiile și competențele cheie pe care le vor putea obține participanții ca urmare a finalizării cursului. Totodată persoanele înscrise la acest curs au primit din partea organizatorilor materiale promoționale.
 
La finalul cursului, participantii vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
      
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top