ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Apr 28, 2015

A fost deschis cursul de perfecționare pentru ocupația asistent maternal, seria a III-a



Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 21 aprilie 2015, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila a demarat Cursul de perfecționare pentru ocupația Asistent maternal, seria a III-a. Cursul se adresează asistenților maternali, angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila și se va desfășura pe o perioada de 2,5 luni (60 ore pregătire teoretică),la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila.
 
În deschiderea cursului, participanții au fost informații cu privire la: obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU/117/6.2/G/124057; temele abordate în cadrul cursului de perfecționare; importanța participării asistenților maternali la acest curs; beneficiile și competențele cheie pe care le vor putea obține participanții ca urmare a finalizării cursului. Totodată persoanele înscrise la acest curs au primit din partea organizatorilor materiale promoționale. 
 
După finalizarea cursului și susținerea examenului de absolvire, participantii vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării Științifice și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
   
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top