Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Apr 30, 2015

PROGRAM DE FORMARE PRIVIND EVALUAREA SI PSIHODIAGNOZA LA ELEVI (aprilie 2015)INVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in luna aprilie 2015, a continuat derularea Programului de formare privind evaluarea si psihodiagnoza la elevi adresat consilierilor scolari din invatamantul preuniversitar, la sediul Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila.

In perioada 17 – 19 aprilie 2015 a fost organizat si desfasurat pe parcursul a 20 de ore, cursul de formare profesionala “Evaluarea clinica a copilului utilizand metode psihometrice si proiective” pentru a doua grupa formata din 12 consilieri scolari.

Participarea la curs a permis consilierilor scolari dobandirea unor competente teoretice de evaluare clinica si psihodiagnostic pentru copii si deprinderi necesare aplicarii si interpretarii instrumentelor de evaluare si psihodiagnostic prezentate.

In urma evaluarii cunostintelor insusite, consilierilor scolari le-au fost inmanate certificate de participare, urmand sa primeasca si certificatele cu credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Back to Top