ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jun 25, 2015

Elevii de la Liceul Pedagogic "D.P.Perpessicius"Brăila au beneficiat de servicii de consiliere și orientare-acces pe piața munciiAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.
 
 
Asociația „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila, în calitate de partener al DGASPC Brăila pentru implementarea proiectului „Incluși în viitor” POSDRU/117/6.2/G/124057, a organizat în data de 11.06.2015, la  Liceul Pedagogic "D.P. Perpessicius" Brăila activități de consiliere/orientare - acces pe piața muncii pentru elevii peste 16 ani, în scopul dezvoltării stimei de sine, creșterii încrederii în propriile puteri de a depăși problemele curente, îmbunătățirii accesului și participării acestora pe piața muncii.
 
În cadrul sesiunile de consiliere/orientare profesională, consilierii au abordat următoarele subiecte:
  • autocunoașterea,
  • explorarea profesiiilor,
  • luarea deciziei privind o anumită profesie,
  • căutarea/obținerea unui loc de muncă.
 
Pe parcursul ședințelor de consiliere/orientare profesională au fost aplicate, analizate și interpretate în vederea oferirii de feedback personalizat  elevilor, o serie de instrumente de consiliere adaptate etapelor menționate dar și nevoilor grupului țintă.
 
În acest context, responsabilul cu informarea și promovarea proiectului a diseminat participanților informații despre obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului atinse până la sfârșitul lunii iunie 2015.
 
 
 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top