ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jun 22, 2015

Sesiuni de consiliere/orientare-acces pe piața muncii la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" BrăilaAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.
 
 
În data de 12.06.2015, reprezentanții Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila, în calitate de parteneri ai DGASPC Brăila pentru implementarea proiectului „Incluși în viitor” POSDRU/117/6.2/G/124057, au organizat la  Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" Brăila activități de consiliere/orientare - acces pe piața muncii pentru elevii peste 16 ani. Activitățile au fost implementate în scopul dezvoltării stimei de sine, creșterii încrederii în propriile puteri de a depăși problemele curente, îmbunătățirii accesului și participării acestora pe piața muncii.
 
Subiecte privind autocunoașterea, explorarea profesiiilor, luarea deciziei privind o anumită profesie, căutarea/obținerea unui loc de muncă  au fost prezentate în cadrul sesiunile de consiliere/orientare profesională- acces pe piața muncii pentru elevii cu vârstă peste 16 ani.
 
Pe parcursul ședințelor de consiliere/orientare profesională au fost aplicate, analizate și interpretate în vederea oferirii de feedback personalizat  elevilor, o serie de instrumente de consiliere adaptate etapelor menționate dar și nevoilor grupului țintă.
 
Obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului realizate până la sfârșitul lunii iunie 2015, au fost prezentate participanților de către responsabilul cu informarea și promovarea proiectului.
 
 
  „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top