ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jul 3, 2015

Continuă pregătirea teoretică și practică a participanților de la cursul de calificare "Lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc"Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

 
In lunile iunie și iulie 2015, participanții la cursul de calificare pentru ocupația Lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc, seria aII-a au continuat pregătirea teoretică și practică la sediul Colegiului Național „Ana Aslan” Brăila sub îndrumarea doamnei lector Spiță Viorica.
 
În cadrul activităților derulate, cursanții au primit informații și au învățat practic despre următoarele subiecte:
  • manichiură - instrumente, materiale și aparate necesare pentru manichiură; operații pregătitoare pentru manichiură; executarea manichiurii obișnuite și a celei franțuzești;aplicarea lacului de unghii;
  • masajul și gimnastica mâinilor;
  • frizerie
  • coafor
Cursul este organizat în cadrul proiectului „Incluși în viitor”, POSDRU 117/6.2/G/124057 și se adresează persoanelor de etnie romă, persoanelor cu dizabilități și tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului.

 

În luna august 2015, participanții vor finaliza cursul, vor susține examenul de absolvire și vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 

 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top