ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jul 17, 2015

In luna august se va finaliza cursul de perfecționare pentru ocupația Facilitator de dezvoltare comunitară, seria aII-aAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În perioada martie-august 2015, la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila” din stațiunea Lacu Sărat, Brăila se desfășoară Cursul de perfecționare pentru ocupația facilitator de dezvoltare comunitara, seria a II-a, curs la care participă persoane din administrația publică locală, din județul Brăila, angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila și ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Brăila. Cursul se derulează pe o perioadă de 2,5 luni (60 ore pregătire teoretică).
 
La finalul cursului, după susținerea examenului de absolvire, participanții vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării Științifice și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top