ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Noutati

Oct 18, 2017

Curs autorizat ANC - Achizitii publiceVa invitam sa va inscrieti la cursul autorizat ANC pentru ocupatia EXPERT ACHIZITII PUBLICE – cod COR 214946 ce va avea loc la sediul Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila din Statiunea Lacu-Sarat, Aleea Centrala, Vila Lacramioara, in perioada 13 – 16 noiembrie 2017.
 
Cursul este organizat de Asociatia „C.I.D.I.E.D.D.” Braila in colaborare cu S.C. DOTIS TRAINING S.R.L.
 
Conditii de participare: studii superioare.
 
La finalul cursului se elibereaza certificat de absolvire + supliment descriptiv, pentru ocupatia – expert achizitii publice – cod COR 214946 recunoscut de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si avizate CNFPA/ANC.
 
Daca doriti sa participati va rugam sa descarcati si sa transmiteti formularul de inscriere prin fax la nr. 0244.542.761 sau prin e-mail la adresa dotisploiesti@yahoo.com, cu precizarea sa completati doar rubricile referitoare la datele participantilor si coordonatele beneficiarului.
 
Pentru mai multe detalii va rugam sa descarcati invitatia extinsa din partea SC DOTIS TRAINING SRL si sa contactati urmatoarele numere de telefon:
  • 0244.542.761 (SC DOTIS TRAINING SRL)
  • 0239.652.706 (Asociatia „C.I.D.I.E.D.D.” Braila)

 

invitatie curs

formular de inscriere

Back to Top