ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

May 26, 2014

Curs florar-decorator, seria IAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 26 mai 2014, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila a demarat Cursul de calificare/recalificare nivel I pentru ocupația Florar decorator. Cursul se va derula pe o perioada de 4,5 luni (120 ore pregătire teoretică și 240 ore pregătire practică). Pregătirea teoretică se va desfășura la sediul Asociației „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila”, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Stațiunea Lacu Sărat, Brăila iar pregătirea teoretică la Serviciul de Utilitate Publică Seroplant Brăila – Sera Lacu Sărat.
 
Grupul țintă vizat este format din persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități și tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului.
 
La finalul cursului, participantii vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top