ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jun 2, 2014

Evaluarea lucrărilor înscrise în cadrul campaniilor de informare și conștientizareAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 30 mai 2014, la sediul Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila a avut loc evaluarea lucrărilor/materialelor participante la concursul „Stil de viață sănătos” și „Recreere și timp liber”, organizate în cadrul campaniilor de informare și conștientizare pentru elevi/studenți beneficiari de ajutor social/aflați în plasament familial/cu bursă socială.
 
Comisia de evaluare a lucrărilor a fost formată din doamna Cristina GHEORGHE, expert servicii sociale, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila, Gina ORZAN, responsabil activități educative și campanii, Asociația „Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila și doamna Kaloxilos Elena Solomea, profesoară de specialitate în cadrul Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila.
 
Toate lucrările înscrise în concurs care au abordat temele „Stil de viață sănătos” și „Recreere și timp liber” și au fost evaluate după următoarele criterii:
  • încadrarea în tema concursuluiș
  • creativitatea si originalitatea lucrării/materialului realizat.
 
În cadrul celor două concursuri au fost înscrise 160 de lucrări/materiale, câte 80 pentru fiecare temă. Pentru fiecare concurs, au fost desemnați câștigătorii primelor 3 locuri care vor primi diplome și premii în valoare de 150 lei/lucrare înscrisă în competiție. Restul participanților la concurs vor primi diplome de participare și premii constând în materiale promoționale în valoare de 150 lei. 
 
Lucrările/materialele câștigătoare vor fi utilizate atât pentru promovarea proiectului cât și a altor acțiuni ale DGASPC Braila/ Asociației „CIDIEDD” Braila, cu menționarea numelui autorului și vor rămâne în proprietatea organizatorilor.
 
Lucrările/materiale câștigătoare la concursul „Stil de viață sănătos” le găsiți aici.
 
Lucrările/materiale câștigătoare la concursul „Recreere și timp liber” le găsiți aici.
 
Premierea participanților la cele două campanii va avea loc în luna septembrie 2014, o dată cu începerea anului școlar 2014-2015.
 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top