ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jun 3, 2014

Câștigătorii concursului organizat în cadrul campaniei „Stil de viață sănătos”Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În perioada februarie-aprilie 2014 s-a desfășurat Campania de informare și conștientizare pentru elevi/studenți beneficiari de ajutor social/aflați în plasament familial/cu bursă socialăîn vederea promovării unui stil de viață sănătos, prevenirea riscurilor de îmbolnavire și derapaj social/disfuncții sociale (consumul de alcool, droguri etc.). La campania „Stil de viață sănătos” au participat 154 elevi, cadre didactice și părinți și s-a desfășurat în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Nikos Kazantzakis” Brăila, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Brăila, Facultatea de Inginerie Brăila, Liceul Teoretic „Panait Cerna” Brăila, Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila. 

 

În cadrul campaniei „Stil de Viață Sănătos” a fost organizat un concurs care a avut ca obiective conștientizarea atât a elevilor claselor I-IV si V-VIII cât și a tinerilor de liceu/studenți cu privire la importanța adoptării unui stil de viață sănătos și stimularea spiritului participativ al acestora.

 

În competiție au fost înscrise 80 lucrări/materiale. În urma evaluării lucrărilor, câștigătorii locurilor I, II și III sunt:

  • locul I - Balaban Veronica, Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila;
  • locul II - Ciocan florentina Georgiana, DGASPC Brăila;
  • locul III - Gheorghe Aurelian, Liceul teoretic „Panait Cerna” Brăila

 

Toate lucrările/materialele participante vor primi premii în valoare de 150 lei/lucrare. Lista completă a elevilor/studenților care vor primi diplome și premii o găsiți aici.

 

Premierea participanților va avea loc în luna septembrie 2014, o dată cu începerea anului școlar 2014-2015.

 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top