ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jun 4, 2014

Câștigătorii concursului organizat în cadrul campaniei „Recreere și timp liber”Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În luna aprilie 2014 s-a desfășurat campania de informare și conștientizare pentru elevi/studenți beneficiari de ajutor social/aflați în plasament familial/cu bursă socială, în vederea promovării unui stil de viață sănătos, prevenirea riscurilor de îmbolnavire și derapaj social/disfuncții sociale (consumul de alcool, droguri etc.). Campania „Stil de viață sănătos” s-a desfășurat în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Brăila, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Brăila, Școala Gimnazială „Mihu Dragomir” Brăila, Școala Gimnazială „Al.I.Cuza” Brăila, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Brăila și s-a adresat elevilor/studenților beneficiari de ajutor social/aflați în plasament familial/cu bursă socială. La campanie au participat 98 elevi, cadre didactice și părinți. 
 
Campania „Recreere și timp liber” s-a încheiat cu un concurs care a avut ca obiective:
  • informarea și conștientizarea cu privire la importanța petrecerii timpului liber într-un mod adecvat;
  • informarea și conștientizarea elevilor privind modalitățile neadecvate de petrecere a timpului liber, în vederea îmbunătățirii abilităților de refuz;
  • creșterea asertivității și a capacității de luarea a deciziilor si de prevenire a părăsirii timpurii a școlii;
  • stimularea spiritului participativ al acestora.
 

În competiție au fost înscrise 80 lucrări/materiale. În urma evaluării lucrărilor, câștigătorii locurilor I, II și III sunt:

  • locul I - Trandafir Mihai, Școala Gimnazială „Sf. Andrei” Brăila;
  • locul II - Baciu Sorin,  Școala Gimnazială „Mihu Dragomir” Brăila;
  • locul III - Romaneț Iulia,  Școala Gimnazială „Mihu Dragomir” Brăila.

 

Toate lucrările/materialele participante vor primi premii în valoare de 150 lei/lucrare. Lista completă a elevilor/studenților care vor primi diplome și premii o găsiți aici.

 

Premierea participanților va avea loc în luna septembrie 2014, o dată cu începerea anului școlar 2014-2015.

 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top