ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Noutati

Jul 25, 2014

ANUNT ATRIBUIRE COMUNICATE DE PRESAI. DATE ACHIZITOR

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, CIF 18049511, cu sediul în Braila, Statiunea Lacu Sarat, Aleea Principala, vila Lacramioara, beneficiar al finantarii nerambursabile din prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr 2. TIC 3.1.1/333/7/30.06.2014, încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, desemnat ca Autoritate de Management a Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est în calitate de Organism Intermediar.

 

II. OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

Publicarea a doua comunicate de presa aferente lansarii si inchiderii proiectului               “e-informare”

 

Durata contractului: 6  luni.

 

Descrierea obiectului contractului:

Obiectul contractului îl reprezintă publicarea a doua comunicate de presa aferente lansarii si incheierii activitatilor din cadrul proiectului “e-informare”.

 

Sursa de finanţare: proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr 2. TIC 3.1.1/333/7/30.06.2014, încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, desemnat ca Autoritate de Management a Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est în calitate de Organism Intermediar şi finantat din bugetul Asociatiei CIDIEDD Braila.

Procedura aplicata: achizitie directă

Data publicarii anuntului de participare: 22.07.2014

 

III. ATRIBUIREA

Numarul ofertelor primite: 3

 

Oferta declarata castigatoare

•Ofertant: ZIARUL BRAILA (SC Edmund Media Serv S.R.L.)

• Valoarea contractului: 198,40 lei cu TVA

anunt atribuire

Back to Top