ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Jul 22, 2014

Conferinta de lansare a proiectului „Inclusi in viitor”Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

În data de 17 iulie 2014, la sediul Asociației C.I.D.I.E.D.D. Brăila din stațiunea Lacu Sărat, județul Brăila, a avut loc conferința de lansare a proiectului „INCLUȘI ÎN VIITOR”, POSDRU/117/6.2/G/124057.      
          
Proiectul este implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila în parteneriat cu Asociația „Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăilade și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 - Promovarea incluziunii sociale, Domeniul  major de intervenție 6.2-Imbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii. 
 
La conferință au participat reprezentanți ai autorităților publice locale, ai instituțiilor descentralizate, ai ONG-urilor brăilene și reprezentanți ai mass-mediei locale.
 
Evenimentul a fost promovat  in presa locala prin comunicate și articole de presa.
 
.

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top