Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

May 15, 2020

Antreprenoriatul social - o alegere potrivita? ChestionarAntreprenoriatul social - o alegere potrivita?

Chestionar

 

 

Antreprenoriatul social este mai mult decat un business. Afacerile cu impact social se construiesc in jurul unor nevoi sau provocari ale societatii si urmaresc mai putin maximizarea profitului. E nevoie de curaj, sensibilitate sociala, creativitate si inovare pentru a produce o schimbare relevanta.
 
Completarea acestui chestionar reprezinta un prim pas in conturarea decizei daca antreprenoriatul social si oportunitatea oferita prin proiectul "Economia sociala = Misiunea sociala",  finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 4 – Incluziune socială și combaterea sărăciei, obiectivul specific 4.16 – Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă, este o optiune potrivita pentru tine.
 
Testul contine 13 intrebari. Intrebarile vizeza doar cateva aspecte pe care ar fi bine sa le aveti in vedere inainte de a demara o afacere sociala. Citeste si raspunde cu sinceritate la fiecare dintre intrebari prin bifarea unui singur raspuns care ti se potriveste. Fiecare raspuns bifat va fi notat de la 1 la 3 puncte dupa cum urmeaza: Da cu certitudine = 3 puncte; Partial = 2 puncte si Nu categoric =1 punct.
 
Chestionarul este realizat si aplicat in cadrul Activitatii nr.12 Sprijin pentru dezvoltarea intreprinderilor sociale acordat prin Birou Regional de Dezvoltarea si Sprijin a Economiei Sociale/ Subactivitatea 12.1 Birou Regional de Dezvoltarea si Sprijin a Economiei Sociale.
 
Prin completarea chestionarului, va exprimati acordul ca datele dumneavoastra personale (nume si prenume, e-mail, telefon, etc.) sa fie procesate si colectate in temeiul Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale (GDPR) – (UE) 2016/679 si a activitatii Asociatiei "Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă" Brăila in urmatoarele scopuri - participare la activitatile derulate in cadrul proiectului "Economia sociala = Misiune sociala".
 
Prin mentionarea adresei dvs. de e-mail va exprimati acordul ca testul sa fie interpretat iar in cel mai scurt timp veti primi rezultatul evaluarii la adresa mentionata pe chestionar.
 
Chestionarul poate fi accesat aici.
 
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Back to Top