Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Oct 21, 2020

Programul pentru startupuri al Scaleway 

 

 

Programul pentru startupuri al Scaleway

 

 

 

Compania europeană de cloud Scaleway și-a lansat noul program destinat startupurilor din Europa Centrală și de Est.

Scaleway promite să ofere startupurilor care vor fi admise în program acces exclusiv la soluții de cloud, suport tehnic, mentorat, visibilitate în media și numeroase alte beneficii.

Programul pentru startupuri al Scaleway a fost lansat inițial în iunie 2020 și în fiecare lună sunt acceptate câte 5 noi startupuri. Întreg programul durează un an de zile, iar business-urile acceptate vor primi acces la soluții de cloud în valoare de câte 3.000 de euro lunar pentru a-și putea dezvolta afacerile.

De asemenea, startupurile vor putea profita de traininguri susținute de mentori din IT, product development și marketing și vor avea ocazia de a-și crea legături cu alte startupuri internaționale.

Înscrierile sunt deschise în perioada 15 octombrie - 15 noiembrie, iar Scaleway caută startupuri din Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Muntenegru, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

Yann Lechelle, CEO

“Știm ce este nevoie pentru a construi și a creste un startup. Scaleway a început cu pasi mici și a devenit un furnizor stabilit de soluții cloud full-stack, cu mii de clienți în peste 160 de țări.

Startup-urile trebuie acum să își alinieze valorile cu cele ale clienților lor. În consecință, trebuie să fiți foarte atenti în companiile și instrumentele cu care alegeți să lucrați. Aveți nevoie de parteneriate mai mult decât de furnizori.

Credem că suntem un furnizor cu o serie de soluții competitive care vă vor permite să vă implementați propriile produse, aplicații și companii.

Căutăm să ajutăm cele mai bune start-up-uri să crească și să prospere oferindu-le mijloacele și resursele necesare pentru a escalada rapid.”

 

Surse:

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

 

Back to Top