ASOCIATIA CIDIEDD BRAILA    

Doriți să aflați mai multe despre Uniunea Europeană și să participați la o discuție privind viitorul său?

Proiecte incheiate

Aug 22, 2014

Pregătirea practică în cadrul cursului de florar decorator, seria IAcest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

 

In lunile iunie, iulie și august 2014, participanții la cursul de calificare pentru ocupația florar decorator au continuat pregătirea teoretică și practică la sediul Asociației CIDIEDD Brăila cât și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila.
 
Persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități și tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecția copilului, participante la curs, și-au însușit cunoștințe teoretice și practice privind:
  • factorii de vegetație
  • bazele biologice și ecologice ale floriculturii
  • înmulțirea plantelor floricole
  • tehnici de condiționare/prelucrare a materialului vegetal
  • înființarea culturilor și lucrări generale și speciale de întretinere

În luna septembrie 2014, participanții vor susține examenul de absolvire și vor primi diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. 

 
 

 „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Back to Top